İhracatta Hedef ve Öncelikli Ülkeler

TOBB’dan aldığımız 20.06.2019 tarihli yazıda, Ticaret Bakanlığının yazısına atfen, 20 Eylül 2018 tarihinde açıklanan ‘’Yeni Ekonomi Programı’’nda ‘’Yeni pazar, Yeni ürün, Yeni ihracatçı hedefi ve Küresel değer zinciri bakış açısıyla’’ yeniden oluşturulması hedeflenen ihracat ana planı kapsamında, hedef ve öncelikli ülkeler listesinin revize edilmesi ihtiyacının hasıl olduğu ifade edilmektedir.

Bu itibarla, 2020-2021 dönemi ihracatımız için hedef ve öncelikli ülkeler konusunda görüş bildirmek isteyen Üyelerimiz görüşlerini  ülke seçim gerekçeleriyle birlikte  1 Temmuz Pazartesi  mesai bitimine kadar Odamıza e-posta  ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) ile gönderebilirler.

Üyelerimizin bilgilerine saygılarımızla arz olunur.