CIIE 2019 Fuarı Hk.

TOBB'dan Odamıza gelen yazıda, Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC)'nin ev sahipliğini yaptığı, geçen yıl 240 bin metrekarelik bir alanda 130 ülkeden 2.800 firmanın katılım sağladığı Çin Uluslararası ithalat Fuarı (CIIE)'nın ikincisinin 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Shanghai'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu fuarda bu yıl toplamda 4 bin metrekarelik bir alanın ülkemiz için tahsis edilmiş olduğu, anılan fuara İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından milli katılım organizasyonu düzenleneceği, fuarda hizmet ticareti için de bölümler ayrıldığı ifade edilmekte olup, hizmet sektöründe yer alan firmalarımızın bu fuara katılmasının faydalı olacağı kaydedilmektedir.

Bahse konu fuara katılım sağlayacak üyelerimiz detaylı bilgiyi İMMİB internet adresinden (https://www.immib.org.tr) ulaşabilirler. Ayrıca fuara katılmayı planlayan üyelerimiz, bilgilerinin Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere en geç 13 Eylül 2019 tarihine kadar TOBB'da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize saygıyla sunulur.