Kosgeb Cosme Kümelenme Çağrısı

KOSGEB Başkanlığından Odamıza gelen yazıda; Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği Programının (EU Programme for the Competivieness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises-COSME) ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum

olarak yetkilendirilmiş olup, ulusal katkı payının ödenmesi ve programın izleme ve değerlendirilmesinden sorumludur.

COSME Programının bileşenlerinden biri olan "Çevre Koşullarının İyileştirilmesi" bileşeni kapsamında Avrupa Küme Mükemmeliyet Programı - European Clusters Excellence Programme" proje teklif çağrısı yayınlanmış olup, söz konusu çağrıya ilişkin KOSGEB sitesinde yer almaktadır.

Ülkemizin Programdan yararlanma durumunun, projesi kabul edilen Türk yararlanıcılara ait bilgilerin mümkün olan en kapsamlı ve güncel şekilde izlenmesi ve sürece teknik destek sağlanması Başkanlık öncelikleri arasında yer almaktadır. Bu kapsamda ülkemizin COSME Programından etkin ve verimli bir şekilde yararlanabilmesi ve somut faydalar elde edebilmesini teminen, yapılacak başvurulara ilişkin süreçlerle ilgili gelişmelerin Kosgeb Başkanlığana  ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) iletilmesi gerekmektedir.

Program Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız .