Teminat Bulunamayan Riskler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'den Odamıza gelen yazıda;  Sigorta teminatı bulamayan ya da çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda kalan aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik bir çalışma yapmaktadır.

Bu kapsamda, “Mobilya İmalatı”, ”Kauçuk ve Plastik Ürünlerin İmalatı”, “Suni veya Sentetik Elyaf İmalatı”,” Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı(mobilya hariç); saz, saman ve benzeri malzemeden örülerek yapılan eşyaların imalatı”, Deri ve İlgili Ürünlerin İmalatı”, “Giyim Eşyalarının İmalatı” ile “ Tekstil Ürünlerini İmalatı” sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların www.sigorta.org.tr. Adresinde yayımlanan ve bir örneği ekte iletilen anket formunu doldurarak elektronik ortamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere en geç 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Levhaya kayıtlı bir Sigorta Acentesine teslim etmesi talep edilmektedir. İlgili üyelerimize duyurulur.

Ek /  Anket Formu Örneği