Türkiye Moldova Ekonomi Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda, Moldova Ekonomi Bakanı Chiril GABURICI'nin katılımıyla, Türkiye-Moldova Ekonomi

Forumu gerçekleştirilecektir.

Forum kapsamında, Moldova'daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Foruma, Moldova'nın tarım ve gıda işleme; tekstil, hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı için buraya tıklayınız. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova'dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılacak firmalarımızın, buraya tıklayarak indirecekleri katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar e-posta yoluyla Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine iletmeleri gerekmektedir.

İş Forumuna aşağıda belirtilen sektörlerde Moldovalı firmalarına katılmaları ve iş görüşmeleri gerçekleştirmeleri öngörülmektedir.

Tekstil sanayi (Textile industry)
Dondurma makinesi (ice cream maker)
Sertifikalandırma ve muayene yetkilileri (Certification and testing authorities)
Hukuki ve danışmanlık hizmetleri (Legal & consulting services)