Türkiye - Kamerun 3.Dönem KEK Toplantısı

Tobb'dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye - Kamerun 3.Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) toplantısının 9-10 Kasım 2017 tarihlerinde Başbakan Yardımcısı Sn.Bekir BOZDAĞ'ın eşbaşkanlığında Yaounde’de gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bahse konu toplantıda gündeme getirilmesi ve imzalanacak olan Toplantı Tutanağı’na dahil edilmesi amacı ile ülkemizin Kamerun ile ikili ticari ve ekonomik ilişkilerine dair bilgi notları ve ikili görüşmelerde gündeme getirilmesinde fayda görülen konuların T.C. Ekonomi Bakanlığı’na iletilmesi talep edilmiştir.

Bu çerçevede; Türkiye-Kamerun Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 3. Dönem Toplantısı’nda gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve madde önerilerinin 18 Ekim 2017, Çarşamba günü mesai bitimine tarihine kadar Birliğimize (yiğ Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) mail adresine iletilmesi rica olunur.

Saygılarımızla,